RacePhoto.dk - et fotogalleri i konstant udvikling!


logo  er ikke ment som erstatning men som supplement til de mange gode websites om motorsport i Danmark og udlandet. Aviser, TV-nyheder m.m. fokuserer meget på top-3 i dansk rallysport, og de glemmer helt "underskoven". Jeg vil derfor forsøge at dele sol og vind lige - med andre ord: også fokus på  Rally2 og  Klubrally.

Antallet af fotos i et arrangement er ca. 1/3 af dem jeg er i besiddelse af. Opløsningen her på siderne er 480 x 320 dpi, som er OK til hjemmesidebrug. Ønsker du fotos i original opløsning - 3456 x 2304 dpi og uden copyright-"nag" i bunden, kan du bestille dem på en CD-rom. Prisen er 20 - 25 kr. pr. stk - afhængig af antal... Betaling kan foregå via almindelig Netbank. Du får bankoplysninger via e-mail.
Du kan også benytte denne service:

Alle gallerierne er lavet ved hjælp af   Web Album Generator.   HTML- og CSS-koden er lavet 'by hand' med stor hjælp fra   Stone's WebWriter. Begge programmer er FREEWARE og kan anbefales ...

Klik i menuen til venstre og bladr lidt rundt..:) Har du kommentarer e.l. - så send en   e-mail.

NB! Siderne er testet i IE 5 + 6, Firefox 1.5 og Opera 8, men jeg er blevet gjort opmærksom på, at siderne kan se lidt "mærkelige ud" i visse browsere/skærmopløsninger. Oplever du dette, så send en mail, så jeg kan få det rettet...:)

/Thore Sørensen


Kontakt mig for yderligere info: Formular Toppen af siden
© www.RacePhoto.dk - all rights reserved Til forsiden